Ny årstid

God morgon
Eftersom denna webbsida är ny för mig så kommer ni få en lite skakig början men jag hoppas att ni hänger med ändå.
Ni som känner mig vet att något tekniskt geni är jag inte direkt, men däremot väldigt envis och kör mycket med mantrat "hur svårt kan det vara" , så snart ska jag nog få koll på det mesta.

Vi går in i en årstid som jag känner mig lite kluven inför. De positiva delarna är att luften blir krispig och klar, löven börjar brinna i fantastiska färger och vi kan se de mest spektakulära soluppgångar och solnedgångar. Vi tänder ljus och myser under filten med en kopp nybryggt te och bjuder in vänner på härliga grytor. Men det bästa, i min värld,  är att jag fyller år i oktober vilket ingen i min närhet missar :)
Det negativa är att det blir mörkare och kortare dagar, regnet och vinden gör ju inte mörkret ljusare. Fast det är då värmeljusen får åka fram, och tjocktröjorna, så lite mysigt är även det negativa :).

Jag har en överenskommelse med mig själv när det gäller hur jag ska ta mig till och från jobbet. Eftersom jag inte är självmordskandidat så cyklar jag inte i Stockholms innerstad, (eller någon annanstans heller), utan jag går eller åker buss. Men buss får jag ENDAST åka om det är busväder och busväder innebär i min värld att det regnar och blåser på tvären, då får jag åka buss. Eller om jag är attans trött kan funka också :). Nu när vi går mot höst så kan det hända att bussturerna ökar men hittills så har promenaderna varit fler än bussturerna vilket är positivt för hälsan.

Önskar er alla en härlig höstdag, för i min värld är det höst! :)