Oktober

Hejsan hoppsan vad tiden går fort. Nyss så hade jag noja för att semestern närmade sig och jag inte ville att den skulle komma eftersom jag då visste att den skulle ta slut och det skulle vara ett helt år till nästa sommarsemester....men nu är det höst!!!

Enda fördelen med oktober är att träden växlar färg och är som vackrast innan mörkret tar dom och allt blir grått, samt att jag fyller år. Fast i år är ingen kul födelsedag eftersom det bara är jag och Winston hemma. C är på arbetsresa och lilla A har flyttat ner till Lidköping och börjat jobba. Får snabbdressera Winston att fixa kaffe på sängen så han komma och sjunga (yla) på födelsedagsmorgonen. :)

Under oktober så uppmärksammas också den elaka sjukdomen cancer. Många företag tar fram produkter och skänker delar av försäljningspriset till forskningen mot cancer vilket är bra. Dock så tycker jag att ALLA pengar ska gå till forskningen och inte endast delar av det. Ta till exempel Lindex. Deras Pink Collection säljer säkert jättebra under denna perioden men endast 10% går till forskningen av hela summan som dom får in. Okey, jag förstår att det är produktionskostnader och logistikkostnader och annat som ska täckas men ändå, 10%. Det är visserligen bättre än inget men det kunde vara mer tycker jag och det står jag för.

Viktigt är i alla fall att företagen inte försöker dra fördel av kampanjerna som drivs utan verkligen skänker det som utlovas!

//Vickan